Ismerd meg a kedvenc termékeinket és szemezgess a válogatásunkból!
Magyarországon csak az Insituban kapható a nagy sikerű CABIN ZERO hátizsák, a nagy utazók örömére!  A  Classic mellett most már Military Vintage és már 28 literes Mini fazonban is.
Mit tud a Cabin Zero?
 
A hátizsákot a repülőgépek kabin méretéhez tervezték, így minden gépre felviheted kézi poggyászként, nyugodtan túrázhatsz vele esőben és akkor sem kell pánikolnod, ha elhagytad valahol a repülőtéren. Ami pedig igazán mellette szól, hogy mindezt a kényelmet 10 év garanciával kapod!
 
A csomagkövetésről bővebben itt olvashatsz!

Ultrakönnyű

A Cabin Zero csak 760 grammot nyom.A  tágas belsejének köszönhetően minden belefér amire szükséged lehet az utazás során, a belső zsebek elnyelik az apróbb dolgokat és amihez könnyen hozzá szeretnél férni, tárolhatod a táska elején elrejtett plusz zsebben.

Megnézem!
Utazz! Kaparj! Színezz!
Színező világutazóknak! A Colorlogue a legjobb ajándék minden utazónak, hiszen a várakozással töltött unalmas reptéri órákat töltheted pihentető és stresszoldó színezéssel. A színező útinapló térképeket, zászlókat és látnivalókat is tartalmaz.
Az OMY színezők fantasztikus kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak, a gyermekek használhatják a kreativitásukat és képzelőerejüket, míg a felnőtteknek stresszoldó elfoglaltság. Találtok nálunk mágikus filceket és transzferálható matricákat is! 
Célod a világ meghódítása és a bejárt országokat nemcsak az emlékeidben hanem a faladon is szeretnéd látni? Fedezd fel a  kaparós térképeket és útinaplókat. A klasszikus térképek és útinaplók mellett a legújabb Hello World és  Platinum kiadást is megtalálod a webshopban!
Kaparós világtérkép
9800Ft
Megnézem!
Kaparós földgömb
10950Ft
Megnézem!
Travelogue
9800Ft
Megnézem!
Ha megtetszik bármi, egyszerűen rendeld meg és mi házhoz szállítjuk! Ha fizetés előtt személyesen is meg akarsz ismerkedni a kiválasztott tárgyakkal, válaszd a "besétálok az insituba" opciót. Így mi összekészítjük neked a kedvenceidet és a belvárosi üzletünkben  (Bp. V. ker. Múzeum krt. 7. passzázs, H-P 10-19, Szo 10-15) átválogathatod azokat és akár bankkártyával is fizethetsz. Ha kérdésed van, telefonon is érdeklődhetsz - 06/1-2663080.
A kínálatot folyamatosan bővítjük, a termékeink fokozatosan kerülnek fel a webshopba. Érdemes sűrűn visszalátogatni! 
Mi mindig örömmel várunk!  
 

az insitu csapata
Facebook
Instagram