Az áruház használatának feltétele

Kedves Látogató! Kedves Vásárló!

Azzal, hogy megnyitod, belépsz a www.insitu.hu honlaprendszer valamelyik oldalára elfogadod az alábbi fentételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója a honlaprendszer egyik szolgáltatásának sem.

Most szeretnénk röviden ismertetni az INSITU webshop használatát! Igyekeztünk egy átlátható, könnyen használható vásárlói felületet létrehozni - reméljük sikerrel tudod használni!

Ha ismered Múzeum körúti üzletünket, láthatod, hogy nem tudjuk a teljes ott megtalálható árukészletet bemutatni. Az egyszerűbb használat érdekében különböző kategóriákba besorolva találod meg az egyes termékeket, melyeket a bal oldali menüből választhatsz ki. Ha az egyes termékekre kattintasz, további információkat tudhatsz meg, illetve lehetőséged nyílik adott esetben méret, szín vagy bármilyen egyedi tulajdonság megválasztására. Megnézheted a termék fotóját nagyban, illetve tájékozódhatsz arról, hogy ki a gyártója.

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, de a szállítás költsége a kiválasztott átvételi módozattól függ, adott esetben emelheti a végösszeget. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A termék információs oldalon könnyedén lapozhatsz a termékismertető alatti navigációs gombok segítségével. A gombok mellett feltüntettük a listában a következő, illetve az előző termék fényképét is, amiket szintén használhatsz a navigálásra.

Első vásárlásod alkalmával egy pár perces regisztrációt követően már meg is rendelheted a kiválasztott termékeket. A regisztráció előnye, többek között, hogy a következő vásárlások során elég bejelentkezned, és rendszerünk automatikusan kitölti a szállítási címedet - ami természetesen tetszés szerint módosítható, - hírlevelünkre feliratkozva rendszeresen tájékoztatunk újdonságainkról, illetve a Téged érdeklő termékre vonatkozó akcióinkról. A hírlevelek az alábbi címről érkezhetnek: shop@insitu.hu. Ugyanezeken a címeken, le is iratkozhat a hírlevélről.

Áruházunkba bejelentkezve láthatod a korábban megrendelt termékeket, és egyszerűen újra a kosaradba teheted azokat.

Az oldalon található esetleges tartalmi, esztétikai, vagy helyesírási hibákért elnézésedet kérjük, folyamatosan dolgozunk azok kijavításán. Az Sombra Kft. mindent megtesz, hogy a weboldalon található összes adat, információ korrekt, naprakész legyen, azonban elhárít minden felelősséget a tipográfiai és egyéb elírási hibákért, és fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az olyan megrendelést, amely bármely okból téves adatokat tartalmaz, akár a visszaigazolást követően is.

Az INSITU webshop online áruház üzemeltetője a Sombra Kft. (2040 Budaörs, Panoráma u. 26. tel.: 0630-8276550, a.sz.:14044515-2-13, cégj.sz.: Cg. 13-09-114993), a tevékenység folytatásához szükséges működési engedély számunk: VIII/I-27379/5/2008. 

Az insitu webshopban található tartalom a Sombra Kft. (továbbiakban INSITU) fizikai és szellemi tulajdona. Az INSITU fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az INSITU előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, másodközlése, feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az insitu oldalak teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az INSITU előzetes írásbeli engedélye nélkül a lapok tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az INSITU követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését.

A lapból értesüléseket átvenni csak lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
1. nem módosítja az eredeti információt,
2. a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az insitu webshop pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. 


Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 1997. (I.22.) Kormányrendelet alapján a Vevő panaszát szóban vagy írásban közölheti az Eladóval. A panaszügyintézés a panasz szóbeli közlése esetén, a Vevőszolgálaton keresztül a 06/30-8276550-es telefonszámon, illetve a termék üzletben történő átvételekor történhet. A szóbeli panaszt lehetőleg azonnal orvosolni kell. A panasz írásbeli közlése az üzletben történő átvételkor az ott található, hitelesített Vásárlók Könyvébe való beírással történhet.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó, kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet rendelkezései alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények tekintetében a Polgári törvénykönyv és 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

A vásárló a webshopban feladott valamennyi rendelés megerősítésekor, a hatályos "Áruház használatának feltételei" bejegyzés elfogadását is megerősíti.

Jó vásárlást, és kellemes időtöltést kívánunk áruházunkban!
Vissza
 Copyright © 2018 insitu. Powered by insitu team