Célunk

Insitu Design Shop - a dizájn vegyesbolt

Az Insitu ötlete két építésztől, Marianntól és Andrástól származik, akik 2007 óta azon dolgoznak, hogy az üzletükbe tévedők különleges design válogatást találjanak. Az üzlet megnyitása óta ügyelnek arra, hogy mindig tudjanak valamilyen újdonsággal szolgálni a design rajongók számára, így folyamatosan szemezgetnek a hazai és külföldi design márkák közül. A hazai közönség fogadása mellett nagyon fontosnak tartják, hogy a fővárost felkereső turisták egy barátságos és színvonalas helyen ismerhessék meg hazánk legifjabb tervezőinek kreációit, rövid történetekkel kísérve.Az Insitu több, mint egy ajándékbolt:

Az üzlet Budapest legszebb belső udvarában, a Magyar utcát a Múzeum körúttal összekötő, Ybl Miklós által tervezett átjáróházban található. A bolt egyik ékessége a több, mint 100 éves vas csigalépcső, ami némi indusztriális hangulatot varázsol a történelmi patióban található üzletbe. 

A már említett csigalépcső az Insitu galériájára vezet, ahol az Insitu Wonderwall falimatricáit valamint a bakelit lemez újrahasznosításával készülő óráit találjuk. Ezeket leginkább azok kedvelik, akik egyedi dolgokkal szeretik körülvenni magukat. Találunk itt saját szitázású pólókat is, amelyeket többek között budapesti minimál grafikák díszítenek.

Legújabb termékük a használt tűzoltó tömlőből újrahasznosított fiREcycle kollekció: táskák, övek és tárcák. Ezek a tömlők rendkívül izgalmasak, hiszen előző életükben tüzeket oltottak, bevetéseken vettek részt, majd kiöregedésük után elnyűhetetlen táskákká alakultak. Igazi unikum.

A boltban található tárgyak nagyrésze magyar designerek munkája, csak egy-két név: AB Concrete, Pucc, Camou, Frantaagi, Imecs Kata, Panyi Zsuzsi, Nandi, Mediart. 
A magyar termékek mellett megtalálható egy-két olyan külföldi márka is, amit kizárólag csak itt lehet kapni Magyarországon; ilyen a Cabin Zero, az utazók nagy örömére és az ITEM és O'Clock szilikon karórák. Ezenkívül kaphatóak még a mostanában egyre népszerűbb New Yorkban tervezett Mighty pénztárcák vagy a Moleskine füzetek.

A hely további keresett termékei még a lemezjátékok és az egyéb régi időket idéző kultikus tárgyak, mint például a pilleszék.

A Lomography fényképezőgépei is csak kevés helyen kaphatóak, pedig ma, amikor az analóg fényképezés reneszánszát éljük, a lomográfiát is egyre többen fedezik fel maguknak. Aki egyszer kipróbálja ezeket a vicces, effektekkel manipuláló gépeket, egyből megérti miért olyan kedveltek. Az analóg fényképészet szerelmesei pedig már más gyártók gépei között is válogathatnak.

web: www.insitu.hu              webshop: www.eshop.insitu.hu

Insitu: Budapest, Múzeum krt 7. átjáró udvar

nyitva: h-p 10-19, sz 10-15

tel: 06-1/2663080,  0630-8276550
Vissza
 Copyright © 2017 insitu. Powered by insitu team