Célunk

Insitu Design Shop - a dizájn vegyesbolt

Az Insitu ötlete két építésztől, Marianntól és Andrástól származik, akik 2007 óta azon dolgoznak, hogy az üzletükbe tévedők különleges design válogatást találjanak. Az üzlet megnyitása óta ügyelnek arra, hogy mindig tudjanak valamilyen újdonsággal szolgálni a design rajongók számára, így folyamatosan szemezgetnek a hazai és külföldi design márkák közül. A hazai közönség fogadása mellett nagyon fontosnak tartják, hogy a fővárost felkereső turisták egy barátságos és színvonalas helyen ismerhessék meg hazánk legifjabb tervezőinek kreációit, rövid történetekkel kísérve.


Az Insitu több, mint egy ajándékbolt:

Az üzlet Budapest legszebb belső udvarában, a Magyar utcát a Múzeum körúttal összekötő, Ybl Miklós által tervezett átjáróházban található. A bolt egyik ékessége a több, mint 100 éves vas csigalépcső, ami némi indusztriális hangulatot varázsol a történelmi patióban található üzletbe. 

A már említett csigalépcső az Insitu galériájára vezet, ahol a Coloro textilkábeleit találjuk. Ezeket leginkább azok kedvelik, akik szeretik otthonukat egyedi dolgokkal körülvenni. Találunk itt saját szitázású pólókat is, amelyeket többek között budapesti minimál grafikák díszítenek.

A boltban található tárgyak nagyrésze magyar designerek munkája, csak egy-két név:

Malinovka, Folqa, JÖF, Mediart, Moha, Ilka Fürtös, Ignoto és a Personal Perception.

A magyar termékek mellett megtalálható egy-két olyan külföldi márka is, amit kizárólag csak itt lehet kapni Magyarországon; ilyen a Cabin Zero, az utazók nagy örömére és a Luckies of London design lakberendezési tárgyak és műszaki kütyük. Ezenkívül kaphatóak még a mostanában egyre népszerűbb New Yorkban tervezett víz- és tépésálló papírból készülő Mighty pénztárcák.

A hely további keresett termékei még a lemezjátékok és az egyéb régi időket idéző kultikus tárgyak, mint például a pilleszék.

web: www.insitu.hu              webshop: www.eshop.insitu.hu

Insitu: Budapest, Múzeum krt 7. átjáró udvar

nyitva: h-p 10-19, sz 10-15

tel: 06-1/2663080,  0630-8276550

 
Vissza
 Copyright © 2018 insitu. Powered by insitu team