Hírlevelünk:

EGÉSZ HÉTEN GYEREKNAP!
Ha nem jól jelenik meg az email olvasd a böngészőben!
Készülj velünk a gyereknapra! Egész héten szuper kedvezményekkel várunk kicsiket és nagyokat!
Bízd a gyermeked fantáziájára a Smartphone Projektor DIY dekorálását, ebben az összeszerelhető házimozi szettben 4 db filctollat is találsz! Most minden Smartphone Projektor20% kedvezménynel színesítheti meg a közös mesenézést!
A színezés még sosem látott új élményét adják a Mon Petit Art 3D színezői. A perforált lapok színezés után kitéphetők, és a készletben található tartóba helyezve lenyűgöző és varázslatos 3D hatású jelenet hozhatunk létre. Most minden 3D színezőt 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!
Vigyél haza egy csipenyi nosztalgiát! Ki ne emlékezne gyerekkorából a csipegető csibére, a törpeautóra, a holdrakétára vagy a kutyás perselyre? Biztosak vagyunk benne, hogy a mostani gyerekeknek is ugyanolyan örömet fog okozni, mint szüleiknek annak idején. Feltöltöttük a polcainkat lemezjátékokkal és 10% kedvezménnyel kínáljuk a felejthetetlen játékokat!
Építs jó magas tornyot! Kisebb-nagyobb? Az oldalakat is összeválogathatod...egymásba rakható keménykarton kocka betűkkel, számokkal és illusztrációkkal.  A 10 elemből álló játék többféle módon szórakoztatja és fejleszti a gyermeket. A játék az idő múlásával sem válik haszontalanná, hiszen esztétikus kivitelezése a gyerekszobában leledző apró tárgyak tárolására is alkalmassá teszi. A toronyépítő játék most 50% kedvezménnyel kapható!
A szupercuki zoknimajmok most 30% kedvezménnyel lehetnek a legkisebbek kedvencei!
Dobd fel a nyári kerti partykat a szuperhős, minion és legó jégkockakészítőkkel! Most minden forma 30% kedvezménnyel kerülhet a konyhádba!
Kiváló ajándék a sötét nagyúr rajongóinak ez a Darth Vader bögre, amelyet most 30% kedvezménnyel ajándékozhatsz!
A közös családi túrákhoz ajánljuk a sátorvászonból készülő, erős és könnyű Fjallraven Kanken hátizsákokat! A Kanken 37 színben kapható, így mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló árnyalatot. Utcai használatra, hétköznapokra is tökéletes választás most 10% kedvezménnyel!
Kicsiknek és nagyoknak vidám gyereknapot kívánunk!
(A kedvezmények május 23-tól május 27-ig érvényesek!)
Copyright 2017 Insitu Dizájn Vegyesbolt, All rights reserved.
Köszönjük, hogy üzletünkben, vagy insitu.hu weboldalunkon feliratkozott hírlevelünkre!
Levélcímünk:
Insitu Dizájn Vegyesbolt
Budapest
Múzeum Krt 7.
1053
Hungary