Hírlevelünk:

Ha nem jól jelenik meg az email olvasd a böngészőben!
A karácsony mindig nagy fejtörést okoz? Tudjuk, hogy  minden évben milyen nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteidnek.  Éppen ezért összegyűjtöttük az újdonságokat, amelyeket idén megtalálsz az Insitu polcain!
Ki ne szeretne utazni, ezért ajánljuk a kaparós térképeket, pontosan úgy működik, akár egy kaparós sorsjegy. A már meglátogatott országok lekaparása után, azok egy-egy színnel különülnek el a még felfedezetlen területektől.  EurópaVilág és  Világ DeluxeKaland illetve a gasztronómia kedvelőknek  Gourmet változatban is kapható. A legfrissebb ezüst felületű Platinum kiadás az érme mellett matricákat is rejt számodra, a Hello World pedig megtanítja neked, hogyan üdvözöld a helyieket az utazásod során. Ügyeskezűeknek választhatod a földgömböt is, amely a dobozban található elemekből rakható össze. De ha az utazás még csak tervezés alatt, ajándékozz  útinaplót vagy kalandnaplót.
A nagy sikerű Cabin Zero hátizsákok színválasztékát is bővítettük idén! Ez egy pont akkora hátizsák, amit fel tudsz vinni a legtöbb repülőjáratra kézipoggyászként. A  Classic mellett most már Military VintageUrban  és 28 literes  Mini fazonban is kapható.
Csökkentsd a túltervezést és az ezzel járó hajszoltságodat a 2018-as évben is, ebben lesz segítségedre az anti-határidőnapló !A napló nemcsak a felgyorsult világ kihívásaira mutat megoldásokat, hanem segít, hogy könnyebben visszatalálj az örömöt adó tempóhoz, a családdal töltött meghitt pillanatokhoz. Ha valami egyedit és szépet keresel a mindennapokra, bemutatjuk a Daycraft határidőnaplóit, amelyek a letisztult design kedvelőinek készülnek.
A víz-és tépésálló Tyvek anyagból készülő Mighty pénztárcák mellett megtaláljátok a Pappwatch karórákat is!
Hatalmas színező poszterek, térképek, mini tekercsek érkeztek az OMY Design csapatától tele apró, vidám részletekkel kicsiknek és nagyoknak. Fantasztikus kikapcsolódás az egész családnak, a gyermekek használhatják a kreativitásukat és képzelőerejüket, míg a felnőtteknek pihentető és stresszoldó elfoglaltság. Terítsétek ki az asztalra és indulhat a színezés!
Tedd játékossá a karácsonyi csomagolást, válaszd a Robot csomagoló szettet vagy a színezhető washi tape-t!
Ünnepi díszbe öltöztek a Smartphone Projektorok is! Az otthoni mozizás legmenőbb eszközei, amelyhez csak az okostelefonodra van szükséged, összeszerelve, arany és bronz kivitelben, limitált számban érkeztek hozzánk, így érdemes lecsapni rájuk. Ha a  klasszikus feketét, a retro barnát vagy a  személyre szabható DIY változatot választanád ezekből is találsz az Insituban.
Nézz be a webshopunkba, ahol további tippeket gyűjtöttünk Neked!
A boltban ünnepi nyitva tartással várunk:
december 9-10. 10-15 óráig
december 11-17. 10-19 óráig
december 18-23. 10-20 óráig
Copyright 2017 Insitu Dizájn Vegyesbolt, All rights reserved.
Köszönjük, hogy üzletünkben, vagy insitu.hu weboldalunkon feliratkozott hírlevelünkre!
Levélcímünk:
Insitu Dizájn Vegyesbolt
Budapest
Múzeum Krt 7.
1053
Hungary


Vissza
 Copyright © 2018 insitu. Powered by insitu team