HARIO Syphon TCA-2 / TCA-3 vákuumos kávékészítő 240 ml/360

26200Ft

A szifonos technológia garantálja a valódi élményt már kávékészítés közben is. A kávés szifon (más néven: lombik, vacuum pot) működése: A gumitömítéssel zárt alsó üveg lombikból az alulról melegített víz a gőz hatására a szifoncsövön keresztül a felső üveg edénybe áramlik. A felső üveg edényben a frissen őrölt kávé kivonatolódik: kioldódnak az értékes szín-,íz-,illat-anyagok. Az áztatási időt mi szabályozzuk. Amikor az alsó üveg lombik alatt eloltjuk a lángot, az hirtelen hűlni kezd, ezért a benne felhalmozódott vízgőz összehúzódik. Vákuum keletkezik, ami a felső részből a szűrőn át visszaszívja alulra a kész kávét. Az alkalmazott őrlemény-mennyiség és -finomság, az adagolási mód és az áztatási idő változtatásával különböző kávéminőségeket hozhatunk létre. 
Gyártó: Hario 

db:

  • Gyártó: fekete


Termék beszállítási dátuma 2015 június 22, hétfő.

 Copyright © 2017 insitu. Powered by insitu team