Szállítás és Garancia

A vásárlás végén kétféle átvételi opcióból választhatsz:

1. Bolti átvétel - ez azt jelenti, hogy miután az árukat a webshop-ban összeválogattad, az INSITU üzletben  (Bp. V. ker. Múzeum krt. 7. passzázs, H-P 10-19, Szo 10-15) tudod azokat átvenni és kifizetni. A fizetés ilyen esetben az üzletben történik, ahol készpénz, bankkártya és különböző utalványok segítségével teljesítheted azt. Természetesen ez esetben szállítási díjat nem számítunk fel!

A bolti átvétel személyes úton történő vásárlásnak minősül, így a 14 napos elállás joga ez esetre nem vonatkozik!

2. Házhozszállítás - ebben az esetben a megrendelt árut a Trans-O-Flex Futárszolgálat segítségével szállítjuk ki a kért címre. A kiszállítás határideje általában a rendelés feladásától számított 1-3 munkanap. A fizetés alapesetben utánvéttel történik az átvételkor, készpénzben. A szállítás költsége utánvét fizetése esetén 1650 Ft. Amennyiben csökkenteni szeretnéd a szállítás díját, lehetőséged van a végösszeg banki átutalására is. Ebben az esetben csupán 1200 Ft-ot kell fizetned a szállításért. Ha ezt a fizetési opciót szeretnéd igénybe venni, kérjük jelezd fizetéskor a megjegyzések rovatban!   
Ha szeretnéd, hogy a futár a kézbesítés előtt telefonon felvegye veled a kapcsolatot, írd be a megjegyzés rovatba! A szolgáltatás díja 150 Ft.
Kiszállítást az ország egész területére vállalunk. (Sőt, a világ összes többi országába is - árakról érdeklődj 
emailben.) Ha sürgős szállításra van szükséged, természetesen azt is megoldjuk - csak hívj minket telefonon (30/8276550)!

Külföldi címekre a kiszállítás díja: 8.000 - 12.000 Ft, mely a vásárlás végén kerül felszámításra.


Vannak olyan termékek, amelyek elkészítése pár napot vehet igénybe. Sajnos ezekre nem tudjuk minden esetben vállalni az átadási határidőt, de erről időben emailt küldünk. Ez az egyediség ára. Megértésedet köszönjük!

Minden vásárlásról a hatályos jogszabályoknak megfelelő ÁFÁ-s számlát állítunk ki. 

Amennyiben kérdésed van az áruházzal, annak használatával, vagy akár a termékeinkkel kapcsolatban, kérjünk fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06/30-8276550-es telefonszámon (munkanapokon 10-18 óra között), vagy email-ben (bármikor).

Jogok és kötelezettségek:
(a 17/1999 (II.5) kormány rendelet alapján)

 

Elállási jog

Elállási jog gyakorlásának mentee

A Vevő a vásárlási szándékától az áru átvételét követő tizennégy (14) munkanapon belül indoklás nélkül elállni jogosult.

Ha a Vevő elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a feltüntetett elérhetőségek igénybevételével az Eladó részére.

Áruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

A Vevő elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Vevő a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék visszaküldésének költsége a Vevőt terheli, a termék postai küldeményként nem küldhető vissza. Az Eladónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Vevőt semmilyen más költség nem terheli.

A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az Eladó mindenkori szállítási díjtáblázata az irányadó.

Ha a vevő eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vevő elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 30 napon belül az Eladó visszatéríti a Vevő által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vevő az Eladó által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Az Eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vevő nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A Vevő kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett. Ebben az esetben a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.


Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a (151/2003 (IX.22)Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 

Vissza
 Copyright © 2018 insitu. Powered by insitu team